Ракета рф зруйнувала квартиру українського музиканта

0
Ракета рф зруйнувала квартиру українського музиканта
Український музикант Олег Звягінцев, який співпрацює зі співаком Сергієм Бабкіним, повідомив про руйнування свого житла через російський обстріл.

Про це він написав у своєму Facebook та показав кадри пошкодженого майна, передає УНІАН.

Після нещодавньої атаки окупантів на Харків його квартира вщент зруйнована вибухом, який потім спричинив пожежу. На щастя, в той момент нікого не було всередині, адже Олег з родиною не перебував вдома.

"ФАБ по Харкову потрапив прямо до нашої квартири на 10 поверсі. Багато хто, побачивши фото в інтернеті, написав мені. Дуже дякую за ваші слова підтримки! Ми, чесно кажучи, у шоці та в розпачі, повні спустошення всередині та ще до кінця не зрозуміли. Тож вибачте, якщо комусь не відповів", - написав Звягінцев.

Він також додав, що поки його родинв не може потрапити до своєї квартири, адже це небезпечно.

"Попереду напевно тривалий процес відновлення, якщо там взагалі можливе відновлення. Наразі ДСНС не пускають вище 6 поверху, оскільки є загроза обвалення плит та розбирають завали (сказали, що одинадцятий поверх обрушився на наш десятий)", - наголосив чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні