РФ готується до військових навчань у Білорусі

0
РФ готується до військових навчань у Білорусі
На початку вересня у Мінську з робочим візитом перебувала делегація військовослужбовців ЗС РФ.

Про це пише Motolko.Help.

Однією з цілей візиту була підготовка до спільних стратегічних навчань (РСУ) Білорусі та Росії «Захід-2024». Зокрема, проводилося рекогносцирування (візуальне вивчення) місць розміщення військ на період проведення навчань.

Востаннє РСУ «Захід» («Захід-2021») проходили з 10 по 15 вересня 2021 р. Маневри проводилися на 14 полігонах, розташованих у Білорусі та Росії. У навчаннях біля РБ взяли участь 2500 військовослужбовців ЗС РФ.

Нагадаємо, що в лютому 2024 р. міністр оборони Віктор Хренін заявив, що у 2025 р. на території РБ пройдуть навчання з так званим «регіональним угрупуванням військ» Білорусі та Росії. А на початку вересня аналогічну заяву зробив Держсекретар Радбезу Олександр Вольфович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні