Термінал для телефону: як перетворити смартфон на платіжний інструмент*

0
Термінал для телефону: як перетворити смартфон на платіжний інструмент*

Сучасний бізнес потребує мобільності та гнучкості, особливо коли справа стосується прийому платежів. Технології розвиваються так швидко, що сьогодні вже не обов'язково використовувати традиційні платіжні термінали для обслуговування клієнтів. Термінал для телефону дозволяє перетворити ваш смартфон на повноцінний платіжний інструмент, що відкриває нові можливості для малого бізнесу та підприємців.

У цій статті ми розглянемо, чому варто підключити мобільний термінал і як його налаштувати.

Переваги використання терміналу для телефону

Мобільний термінал має багато переваг для малого бізнесу, особливо для підприємців, які працюють поза офісом або не мають фізичної торгової точки. Серед них:

  • мобільність та компактність — смартфон завжди під рукою, і тепер він може виконувати функції платіжного термінала. Це зручно для доставки товарів, обслуговування клієнтів на виїзді, а також для підприємців, які часто змінюють місце ведення бізнесу;
  • економія — класичні термінали вимагають додаткових витрат на оренду або купівлю обладнання. В той час як мобільний дозволяє зекономити ці кошти, оскільки вам потрібен лише смартфон і програма;
  • простота інтеграції — встановлення мобільного терміналу не потребує спеціальних знань, а система працює навіть при відсутності світла.

Як підключити та налаштувати термінал для телефону

Процес налаштування мобільного термінала досить простий. Наприклад, якщо ви відкриваєте рахунок ФОП в Райффайзен Банку, нові клієнти відразу можуть замовити еквайринг онлайн. Для налаштування мобільного терміналу вам необхідно мати телефон з функцією NFC та системою Android не нижче версії 10.0.

Спочатку залиште на сайті банку свою онлайн-заявку на підключення. Після підписання банком договору на приймання платежів встановіть на свій смартфон застосунки «RaiPos» та «tapXphone». Детальну інструкцію, як користуватися цими мобільними додатками, ви також знайдете на сайті.

В Райффайзен Банку ви можете підписати договір еквайрингу на підключення торгового терміналу, інтернет-еквайрингу чи навіть смарт каси, в залежності від специфіки та потреб вашого бізнесу.

Термінал для телефону – це сучасне рішення, яке дозволяє підприємцям приймати платежі будь-де і будь-коли. Мобільність, економічність і простота використання роблять цей інструмент ідеальним для малого бізнесу та підприємців, які працюють з клієнтами на виїзді або не мають фізичної торгової точки. Використовуючи мобільний термінал від Райффайзен Банку, ви зможете розширити можливості свого бізнесу і забезпечити своїх клієнтів зручними способами оплати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні