Коли та де в Україні прогнозують перші заморозки

0
Коли та де в Україні прогнозують перші заморозки
Тепла осінь в Україні скоро завершиться: наприкінці вересня очікується різке похолодання, температура в деяких областях може знизитися до +7°С.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в цей період країну накриють сильні дощі, що ще більше знизить показники термометра.

З 23 вересня температура повітря по всій Україні буде поступово знижуватися з +23°С до +16°С вдень, вночі на деяких територіях повітря охолоне до +9°С.

Найтепліше в Україні залишиться на сході, де в кінці вересня температура коливатиметься між +20°С і +28°С, а вночі досягне +15°С. Дощів у цьому регіоні не очікується.

На півдні температура вдень не перевищить +23°С, а вночі знизиться до +13°С. Прогнозуються дощі 26-27 вересня, після яких очікується повернення сонячної погоди.

У північних областях, включаючи Київ, вже 29 вересня температура вдень становитиме до +19°С, а вночі — до +13°С. З 26 вересня регіон накриють дощі, які періодично змінюватимуться на сонячну погоду.

На заході України буде найпрохолодніше: вдень очікується до +16°С, а вночі температура знизиться до +9°С. В Карпатах можливі заморозки з температурами до +1°С.

Центральні регіони ще матимуть комфортні температури, які коливатимуться від +23°С до +25°С вдень і 12-17°С вночі, без опадів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні