В одній із областей затримали військового ТЦК, який працював на росіян

0
В одній із областей затримали військового ТЦК, який працював на росіян
ДБР спільно з СБУ затримали колишнього співробітника «Дар’ївської колонії», який працював на окупантів під час захоплення Херсонщини. Після звільнення регіону він пішов на службу в ТЦК в Одеській області.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Колишній інспектор колонії під час окупації Херсонської області працював на загарбників, виконуючи обов'язки в захопленому закладі. Після звільнення регіону він залишився на підконтрольній Україні території.

Чоловік, мобілізований до ТЦК в Одеській області, вручав повістки, заперечуючи свою співпрацю з окупантами під час роботи в захопленій колонії. Працівники ДБР, провівши слідчі дії, виявили документацію про колонію та допитали свідків, викривши його як колабораціоніста. Йому оголошено підозру за колабораційні дії, що передбачає до 15 років позбавлення волі. Фігуранта затримано, зараз вирішується питання про запобіжний захід. Процесуальне керівництво здійснює Херсонська спеціалізована прокуратура.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні