Відкриваючи Piel Cosmetics: бестселери бренду для ідеальної шкіри*

0

Професійний догляд у вас удома. Саме такий принцип є основою продукції українського бренду Piel Cosmetics. Багато жінок і чоловіків мріють про комплексний, глибокий догляд з урахуванням їхнього типу шкіри, проблем та віку, але йти зі своїми запитами до косметолога щоразу не обов'язково. Компанія працює у співпраці з багатьма експертами та фахівцями, які за необхідності проведуть консультацію та порадять косметику, яка підходить саме вам. Але навіть попри такий підхід багато засобів бренду вже мають статус справжніх бестселерів. Такий статус продукція набуває непросто. Він означає, що вона не просто ефективна або безпечна, але ще й універсальна, тобто підходить у більшості випадків.

Рейтинг популярних засобів від Piel Cosmetics

Безперечна перевага українського бренду — широке розмаїття продукції та лінійок. В асортименті компанії можна знайти засоби під будь-який запит і для будь-яких типів шкіри. І це не просто поодинокі товари, а цілі серії з комплексним підходом. Серед популярних продуктів можна виділити такі:

  1. Відновлюючий крем для регенерації шкіри обличчя Hydra-Repair Cream. Цей засіб не просто зволожує або захищає епідерміс, його складові глибоко проникають у шкіру, запускаючи процеси регенерації. Вже через короткий час можна помітити, як покращилась текстура та загальний тон. До складу крему входять гідролізати протеїнів плаценти та протеїнів шовку, які покращують рельєф та глибоко зволожують шкіру.
  2. Крем для проблемної шкіри обличчя Basic Treat Cream. Якщо ви шукали базовий засіб для проблемної шкіри, який комплексно буде вирішувати цілий ряд проблем. Ба більше, він чудово підійде для щоденного використання, зменшуючи кількість та інтенсивність запалень. Він регулює роботу сальних залоз, матує жирний блиск, підтримує оптимальний рівень вологи.
  3. Зволожуючий крем для чутливої шкіри із натуральним SPF Destress Cream. Не тільки проблемний тип шкіри може завдавати неприємних відчуттів. Також часто зустрічається підвищена чутливість. Подразнена шкіра з таким засобом отримає заспокоєння, загоєння ран та запалень. Крем має захисний ефект, а також він глибоко зволожує глибокі шари епідермісу. SPF-фільтри у складі попереджають фотостаріння та нейтралізують негативний вплив сонячних променів. 

Ці всі креми заслуговують уваги та користуються безперечною популярністю серед багатьох жінок та чоловіків.

Переваги продукції Piel Cosmetics — професійний підхід у всьому

Чому ж навіть експерти з догляду та косметологи рекомендують продукцію українського бренду для щоденного використання? Все просто, тут свою роль грають декілька важливих факторів:

  • чітке розуміння того, що потрібне саме українським жінкам — у динамічному ритмі життя у багатьох з них немає часу на косметолога;
  • європейський підхід до виробництва — попри українське серце, бренд Piel Cosmetics слідує європейським стандартам, використовуючи найкращу сировину з Франції та інших країн;
  • багато ступенів тестування — перед випуском кожного продукту, він проходить безліч стадій перевірок, також чистота та увага до складу косметики є обов’язковими для компанії;
  • консультації від спеціалістів — замовляючи косметику на сайті Piel, можна отримати професійну консультацію, яка врахує всі потреби та запити клієнта.

У своїх формулах бренд активно використовує гіалуронову кислоту та цитрат срібла. Ці два компоненти забезпечують вражаючі результати, глибоко зволожуючи, запускаючи регенеративні процеси та захищаючи від негативного впливу навколишнього середовища.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні