РФ може готувати по Україні масований ракетний удар у найближчі дні

0
РФ може готувати по Україні масований ракетний удар у найближчі дні
Російські окупанти цілком імовірно можуть накопичувати крилаті ракети для удару по Україні 7 жовтня — саме в той день диктатор Володимир Путін святкує свій день народження.

Про це розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, пише Главред.

Коваленко зазначив, що РФ не застосовувала "Калібри" морського базування вже місяць. А проте це — не привід розслаблятися, додав експерт.

За підрахунками Олександра Коваленка, протягом цього періоду країна-агресорка могла накопичити ще щонайменше 30 одиниць.

"Наприклад, востаннє Х-101/555 застосовувалися 4 вересня. За цей час лише за допомогою власного виробництва у Росії виготовлено понад 60 одиниць ракет. А з огляду на останнє застосування КРМБ "Калібр" (26 серпня), можна говорити про накопичення вже понад 30 одиниць (за рахунок виробництва)", — зауважив він.

З цього Коваленко зробив висновки, що РФ може готувати великий ракетний удар по Україні найближчими днями.

"Очевидно, що, обмеживши удари у вересні, росіяни готують або "великий салют" на день народження воєнного злочинця Путіна (7 жовтня), або ґрунтовно готуються до опалювального сезону в Україні", — пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні