Україну на найближчі три дні накрила потужна магнітна буря

0
Україну на найближчі три дні накрила потужна магнітна буря
Сьогодні та завтра на Землі прогнозують потужні магнітні бурі. Магнітні бурі впливають на атмосферний тиск, через це деякі люди можуть відчувати головний біль, втому та стрес.

Прогноз магнітних бур азується на даних, які надає Центр прогнозування космічної погоди.

Вимірюється геомагнітна активність за шкалою від 0 до 9. Для позначення використовується планетарний К-індекс, якщо показник 5 і вище – то це сильна магнітна буря.

10 жовтня
У четвер, 10 жовтня, очікується сонячна активність з К-індексом 8 (червоний рівень), що відповідає найсильнішим магнітним бурям, здатним впливати на самопочуття та здров'я метеозалежних людей.

11 жовтня
У п'ятницю, 11 жовтня, очікується сонячна активність з К-індексом 8 (червоний рівень), що відповідає найсильнішим магнітним бурям.

12 жовтня
У суботу, 12 жовтня, очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильним магнітним бурям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні