На заході України дикий лісовий кіт покусав жінку

0
На заході України дикий лісовий кіт покусав жінку
Біля лісу між селами Лікіцари та Турички, що на Перечинщині, дикий кіт покусав одну із жінок, які приїхали збирати гриби.

Про це повідомляє Українське товариство мисливців і рибалок.

Після того, як жінки вийшли з авто та прямували до лісу, одна з них помітила поблизу великого кота. На вигляд, кажуть очевидиці, це був домашній кіт, однак вже за хвилину він агресивно зі швидкістю вітру накинувся на жінку, вчепився зубами в руку й почав рвати шкіру.

"Я прибігла на страшні крики мами та побачила, як вона лежить на землі, а кіт вчепившись не відпускає, агресивно себе веде. Що я тільки не робила – і щелепу відкривала, і за ноги його тягла, він був на стільки сильним, що ми не могли з ним справитись. Коли почала бити його по голові, він відпустив жінку та втік під авто. Потім, втікаючи, потрапив під колеса машини", – розповіла жінка.

Відтак постраждалу відвезли у лікарню, а кота – на експертизу для перевірки на сказ. Медики обробили жінці рани, провели вакцинацію та сказали чекати результатів експертизи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні