На дорозі між містами трагічно загинула 23-річна жінка

0
На дорозі між містами трагічно загинула 23-річна жінка
Вранці 13 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що на автошляху між містами Борзна та Ніжин сталася смертельна ДТП.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

23-річна водійка автомобіля «Деу Ланос», рухаючись автодорогою Кіпті – Глухів – Бачівськ від Борзни у напрямку міста Ніжин, поблизу с. Лісове не впоралася з керуванням і допустила зіткнення з металевим відбійником.

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка загинула на місці події. Двох її неповнолітніх пасажирів, віком 10 та 12 років, госпіталізували до Ніжинської лікарні.

Слідчий поліції вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Поліція звертається до свідків ДТП – якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати на лінію 102.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні