На заході України чоловік задушив дружину електричним шнуром

0
На заході України чоловік задушив дружину електричним шнуром
Суд визнав винним у домашньому насильстві мешканця селища Вишково. Чоловік жорстоко побив свою дружину, спричинивши їй тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Про це повідомляє Район.Хуст, посилаючись на вирок суду.

Як стало відомо з вироку суду, він 31 березня 2024 року під час сварки зі своєю дружиною вчинив насильство. Він задушив жінку електричним шнуром, а потім побив її кулаками. В результаті нападу потерпіла отримала перелом пальця та численні синці.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину і просив суворо його не карати. Потерпіла також попросила пом’якшити покарання для чоловіка, оскільки вони примирилися.

Незважаючи на прохання сторін, суд визнав чоловіка винним у умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні та засудив його до двох років позбавлення волі. Суд врахував тяжкість скоєного злочину та необхідність покарати винного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні