Білорусь має бути присутня на переговорах щодо врегулювання війни в Україні

0
Білорусь має бути присутня на переговорах щодо врегулювання війни в Україні
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь має бути присутня на переговорах щодо врегулювання російсько-української війни, адже там нібито будуть обговорювати білоруські інтереси.

Про це повідомляє hromadske, посилаючись на Telegram-канал "Пул Первого".

Самопроголошений білоруський лідер сказав, що попередив про потребу Білорусі бути на переговорах, зокрема, російського очільника володимира путіна. Він пояснює, що це «наша проблема» і він, мовляв, не хоче, щоб на перемовинах «розв'язували наші питання без нас».

"Вони там не відтяпають до Гомеля Полісся. Не в цьому річ. Але вони можуть ухвалити такі рішення, що завтра половину країни доведеться віддати", — каже Лукашенко.

За його словами, Україна публічно заявляє, що на переговорах Білорусі не має бути, і це Лукашенко пояснює тим, що "їм такі білоруси не потрібні, їм потрібні продажні, які скрізь здадуть свої позиції, свої інтереси".

"А все чому? Тому що Лукашенка не зламаєш, не нахилиш, він буде відстоювати свої інтереси", — додав білоруський лідер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні