На заході України військовий погрожував вбити прикордонника ножем

0
На заході України військовий погрожував вбити прикордонника ножем
Тячівський районний суд Закарпатської області виніс вирок учаснику бойових дій, який під час перевірки документів у прикордонній зоні погрожував вбити прикордонника ножем. Його судили за незаконне носіння холодної зброї та погрозу вбити працівника правоохоронного органу. Військового звільнили від тюремного ув’язнення, призначивши умовне покарання.

Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у судовому реєстрі у жовтні, пише ZAXID.NET.

Випадок трапився вночі 18 січня 2024 року поруч із контрольним постом «Тячів». Солдат Іван К. їхав за кермом авто Mercedes ML румунської реєстрації та під час зупинки у нього виник конфлікт із прикордонником. Військовий не хотів, щоб прикордонник перевіряв документи його пасажира, дістав мисливський ніж та погрожував йому вбивством. Його затримали правоохоронці.

Щодо військового Івана К. порушили кримінальні справи за незаконне носіння холодної зброї та погрозу вбити прикордонника. У суді обвинувачений визнав свою провину, просив його суворо не карати. Прикордонник на засідання суду не прийшов та надіслав заяву про розгляд справи без його присутності та вказав, що претензій до обвинуваченого не має.

Справу розглянула суддя Мар’яна Сойма, яка дослідила усі матеріали та докази, визнавши обвинуваченого винним у кримінальних правопорушеннях. Йому призначили два роки тюремного ув’язнення, але звільнили від відбування покарання з річним іспитовим терміном. Вирок ще можна оскаржити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні