На заході України судили солдата, який п’яним вдарив ножем побратима

0
На заході України судили солдата, який п’яним вдарив ножем побратима
Яворівський районний суд виніс вирок солдату Валентину С., який п’яним ударив іншого військового під час конфлікту в наметовому містечку ножем у груди. Суд призначив йому рік іспитового терміну.

Про це повідомляє zaxid.net.

Як вказано в матеріалах справи, Валентин С. служить старшим водієм механізованого батальйону однієї з військових частин на Львівщині. 23 серпня 2024 року ввечері у наметовому містечку під час конфлікту він нетверезим вдарив у груди іншого солдата.

У суді Валентин С. свою провину визнав і підтвердив обставини справи, у вчиненому розкаявся. Він просив суд не позбавляти його волі, адже хоче служити і далі. Потерпілий військовий надіслав у суд заяву, в якій вказав, що претензій до Валентина С. не має.

Враховуючи обставини справи, суддя Яворівського райсуду Мар’яна Білецька визнала Валентина С. винним за ч. 1 ст. 121 ККУ і призначила йому 5 років позбавлення волі. Однак суд звільнив його від покарання, замінивши ув’язнення на рік іспитового терміну. Цей вирок можна оскаржити в апеляції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні