На Волині за хабар в 700 гривень чоловік отримав більше 8 тисяч штрафу

0
-2
На Волині за хабар в 700 гривень чоловік отримав більше 8 тисяч штрафу
На Волині судили чоловіка за спробу дати хабара.

Зловмисник їздив автівкою без належних документів на керування. Чоловік перетинаючи митний пропуск «Ягодин» свідомо пред’явив прикордонникам підроблене доручення на право керування, - пише Вісник.

До того ж, в ході проходження прикордонного контролю спробував дати лейтенанту, заступнику начальника 3-го відділення інспекторів прикордонної служби ВПС «Рівне» хабара в 700 гривень.

На що посадовець не відреагував і повідомив про спробу дати хабар правоохоронцям. Згодом у Любомльський районний суд обвинувальний акт надійшов з угодою між зловмисником та начальником Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури про визнання винуватості. Таким чином чоловік повністю визнав свою вину в скоєних злочинах.

Тож представники феміди ухвалили цю угоду та визнали спритника винним у використанні підроблених документів та пропозиції хабара посадовцю.

Як результат чоловік має сплатити штраф у сумі 8500 гривень.
Теги: суд, хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні