Волиняни - про вбивство Павла Шеремета

0
7
Волиняни - про вбивство Павла Шеремета
Соцмережі бурхливо відреагували на вбивство відомого журналіста Павла Шеремета. Не залишились осторонь й волиняни, які активно висловили власні думки та припущення щодо вбивста, а також написали слова співчуття.











Довідково:

Павел Шеремет - відомий журналіст. Він народився і виріс в Білорусі. Спочатку Шеремет займався банківською справою, згодом перейшов у журналістику.

Працював на Білоруському телебаченні та ОРТ. Згодом, через незгоду з режимом президена Лукашенка, арешти та засудження до умовного строку, Шеремет переїхав в Росію. Там він працював на ОРТ, де був ведучим новинної програми "Время".

Останні п’ять років свого життя Шеремет жив в Україні, працював журналістом в "Українській правді" та ведучим на різних каналах телебачення і радіо.

Журналіст загинув від вибуху в середу, 20-го липня, коли перебував у автівці керівника видання "Українська правда" Олени Притули.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні