--> Переплутав «чорну п’ятницю» з Хеловіном: лучани про появу на екранах Віктора Януковича | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Переплутав «чорну п’ятницю» з Хеловіном: лучани про появу на екранах Віктора Януковича

1
-2
Переплутав «чорну п’ятницю» з Хеловіном: лучани про появу на екранах Віктора Януковича
Прес-конференція екс-президента Віктора Януковича, що відбулася 25 листопада, не могла пройти повз дотепні коментарі волинських користувачів соцмереж.

Президент-втікач виступив перед журналістами у Ростові-на-Дону після перенесення судового засідання у справі Євромайдану, в якій він проходить свідком.

Колишній президент відзначився тим, що грубо відповів на запитання української журналістки. Українська кореспондентка Олена Лунькова спитала в утікача, що, на його думку, про нього напишуть у підручниках історії. Колишній політик, своєю чергою, заявив, що пережив багато образ, і грубо звернувся до журналістки:

«Знаємо ми ваших господарів і знаємо, як вони з вами обходятся... Ви цього не варті, щоб на вас так багато витрачали часу», - заявив він.

Допит президента-втікача відбудеться у понеділок, 28 листопада, о 13:00 за київським часом.

Отже, хто з лучан спав, а хто дивився прес-конференцію Віктора Януковича, не полінувався прокоментувати її? Найяскравіші вислови з мережі Facebook зібрав Район.Луцьк.

Журналіст Антон Бугайчук запевнив, що «проспав» прес-конференцію, та кілька думок «з приводу» все-таки висловив: «Люди відносно законно та добровільно вибрали Гітлера, Лукашенка і навіть того ж Путіна. І Порошенка вибрали в першому турі (це для тих, хто любить розповідати, що він «другий Янукович»). І немає гарантії, що українці ше раз не виберуть в президенти неадеквата із диктаторськими амбіціями».


Режисер Сергій Шараєвський переконаний, що «Найбільший провал нової влади, це навіть не якісь недолугі реформи чи курс долара, а саме відсутність покарання за злочини. Чесного адекватного покарання».


Висловився в адресу Януковича і депутат Луцької міськради Павло Данильчук.


Голова громадської організації «ВолFest» Валерій Пельц впевнений, що екс-президент «переплутав дні» для прес-конференції.


Кілька думок на тему висловив і луцький краєзнавець Ігор Левчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кого там було дивитися на бандита який вбивав наших дітей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні