На Волині вандала, який розгромив пам'ятники, відправили у «психушку»

1
1
На Волині вандала, який розгромив пам'ятники, відправили у «психушку»
Чоловіка, який розгромив пам'ятники на Ковельщині і Турійщині суд направив до психлікарні.

Перебуваючи о 7-й годині ранку на кладовищі у селі Калинівка, він кувалдою збив гранітний хрест на одному з пам’ятників, а через дві години влаштував погром на кладовищі у Старих Кошарах. Тут пошкодив 43 пам’ятники, в основному, збиваючи та ламаючи руками хрести. Ще за якихось півтори години вандалізму зазнало кладовище села Тупали Турійського району, де ним було розбито 5 пам’ятників, - пише Район.Луцьк.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Під час проведення судово-психіатричної експертизи у вандала виявили ознаки хронічного маячного розладу, ефективно параноїчного синдрому, які виявлялись й раніше. Наявні розлади зі сторони психіки позбавляють можливості усвідомлювати свої дії або керувати ними.

З урахуванням стану здоров'я чоловіка, судове засідання проведено без нього, але за участі його захисника та законного представника.

Суд застосував до чоловіка госпіталізацію до психіатричного закладу із звичайним наглядом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дебіл, бл**ь!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні