Затримання та обшуки керівника «Варти порядку» у Луцьку: реакція соцмереж

9
-2
Затримання та обшуки керівника «Варти порядку» у Луцьку: реакція соцмереж
Новина про затримання та обшуки у будинку керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара "сколихнула" соціальні мережі. Місцеві ЗМІ теж не втихали, а оперативно інформували про ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що посеред вулиці СБУ затримала керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара. Згодом почали обшукувати його будинок, що на вулиці Світлій у Луцьку. Окрім того, прокуратура повідомила, що учасники «Варти порядку» незаконно стежили за людьми.

Що ж думають лучани про затримання та обшуки керівника "Варти порядку", про заяви його соратників і про подальші події - читайте у добірці коментарів з "Фейсбуку".

***

Ігор Ковалюк

Люди, не хвилюйтесь! Ще на Волині, нічого до кінця не довели! Гунчик, Палиця, спочатку посваряться прилюдно, а потім все буде добре! Всі будуть на саоїх місцях і радієм дальше...

***



***



***

Сергій Рижков

,,Непідконтрольна область, непідконтрольне місто, непідконтрольні люди..." сказав І.Поліщук Да..люди таки в нас ...не люблять бути рабами. P/S Хотілось би після цих слів почути ,,Я устав , я ухожу"

Юрій Герасимчук:

Читаю плач "Волинських Новин", щодо затримання Тиводара та обшуки його луцького обійстя. Все було б нічого, розуміючи "відпрацювання" коштів окремих "фахівців" з напівкримінальним минулим, але коли зявляється меседж про "чітку громадянську позицію" пана Тиводара - то захотілось приїхати раптово у Луцьк і блюнути на сходи редакції "ВН". Про яку громадянську позицію Тиводара ви плещете???? Чим Тиводар займався, чи вірніше яку громадянську позицію він займав після закінчення педінститут протягом "лихих" 90-х?????? Мо* вже треба як незалежній ЗМІ лише подавати інфу, а не насаджувати брєдятіну????

***

Volodimir Kucher:

В знак підтримки Олександра Тиводара, який пройшов пекло Афгану, вистояв та зміг згуртувати біля себе мужніх та відданих своїй справі Захисників Вітчизни, а зараз пресується як неугодний режиму, вступлю у "Варту порядку".

***



***

Ілля Токаренко:

Без мене в Луцьку весело. Читаю про обшуки в "Варті порядку", але досі не можу збагнути. Я не маю на увазі роботу служби Божої, а володіння інформацією окремих активістів та журналістів. Напевно за великим збігом обставин, одразу з'явилися активісти і почали знімати та видавати свої версії. Тут одразу і виникають питання стосовно цієї справи, а чи того взяли за розповсюдження та збір незаконної інформації? Коли інформація просочується, як бачимо, з зовсім інших джерел та зовсім інших осіб. Я неодноразово піднімав цю тему, однак дивлюся нікого, нічого не вчить. Але давайте перед тим як робити висновки, дочекаємося офіційної версії.

***

Олексій Кушнєр:

Стає все веселіше.... В головних ролях керівник "Варти Порядку" Тиводар і бійці СБУ.

***

Юрій Герасимчук

Луцькому соціуму не потрібіні напів-горе -політики, які себе позиціонують новою українською складовою. Зрозуміло , що йде кримінальний перерозподіл мого Луцька. Але якщо всілякі "бариги" будуть його ділити таким чином як воно йде сьогодні - то здоровій частині лучан вистачить внутрішньої мужності всіляких чмошників поставити на своє чмошне місце. І сьогоднішня подія у Луцьку свідчить про те, що лучанам не байдуже, що напівкриміналітет намагається диктувати свої права!!!! А рідній СБУ лише побажаю оперативній удачі і довести все це до судового позитивного рішення!!!! Варта порядку вже давно не варта порядку))))!!

***

Юрій Герасимчук:

Респект правоохоронцям!!!! Ура-ура-ура!!!

***

Богдан Климчук:

Просто навіть у СБУ не було такої техніки по прослушці як у них. Тому прийшлось затримувати :)
І шось мені здається, що це лише початок.

***

Лев Фоменко:

Нічого не можу сказати за обшуки у хаті керівника "Варти порядку" та в їхньому офісі - думаю, що пізніше будуть якісь офіційні дані, варто дочекатись їх. Мені не зрозуміло інше - чому немає такої оперативності в роботі силовиків по відношенню до реальних місцевих мудаків, які підтримують окупацію Донбасу та анексію Криму, які відкрито проводять антиукраїнську пропаганду в місті? По Луцьку ходить скотиняка більшовик Кононович, відкриває своє ї*ало, розповідаючи ворожим ЗМІ про фашизм в Україні, який ніби-то спонсорується владою, нацистськими організаціями та іноземними кураторами, а відповідним службам - хоч би *уй.

***
Ігор Семенюк:

Може людина взагалі на обід їхала? Ті сбушники ні совісті ні людяності не мають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинська Обласна рада це посьмиховисько на усю Україну. Голова живе в Женеві а точніше на морі в Індонезії. Вождів партій найняв як свору гончих за кусок колвбаси
Відповісти
Женева знаходиться в Індонезії?
Відповісти
"...людина на обід їхала... ні совісті ні людяності..."...... і ні слова про підкуп депутатів.слєжку за чиновниками, спалені авто і спалений ресторан?
Відповісти
Какой ужас! Тєряєм кантроль! Пашлі кофє піть!
Відповісти
>По Луцьку ходить скотиняка більшовик Кононович, відкриває своє ї*ало
Вул. Словацького, 12. Можеш не дякувати.
Відповісти
Волинські новини вже здуріли, тільки правду напишеш, зразу банять,ото свобода слова, дурдом.
Відповісти
Ти на Волиньпості напиши, то побачиш, що на сто новин два комента пропустять. От там дурдом!
Відповісти
Следующий Ты!!!
Відповісти
Оточення Тиводара - люди вкрай низької моралі. І вони ж скрізь просували собі подібних. Вибрали головою громадської ради неробу, алкаша, пліткаря Волянюка. Хоч ця рада нічого не вирішує, але це все виглядає, як гнійний чиряк на дупі області. Такі люди - це приниження Волині, це ганьба нам усім за те, що ми пускаємо в громадські обєднання таку мерзоту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні