У Луцьку на лінійці тато так виховував сина, що аж душив його за горло

3
-7
У Луцьку на лінійці тато так виховував сина, що аж душив його за горло
Шарпав і душив за горло: як у Луцьку на лінійці тато виховував сина

На одній зі шкільних лінійок до Першого вересня тато знущався над сином, пише “Таблоїд Волині”.

Під час шкільного свята присутні стали свідками того, як тато знущався зі свого сина-школяра, не звертаючи увагу на зауваження інших батьків.

Очевидиця жорстокого поводження з дитиною лучанка Ірина Мельникова повідомила про ситуацію на сторінці спільноти «Наш Луцьку» у Facebok:

«Довго думала чи постити цього нелюда чи ні. Сьогодні на святі 1-го дзвінка у школі 23 м.Луцька цей "тато" знущався над своїм сином, шарпав, душив за горло при цьому обкладаючи трьохповерховими матама за те що син не хотів тримати в руках букет... Я такої агресії не бачила ніколи, не те що до дітей а й до дорослих. В нього очі були як в сайгака, зуби зціпивши фізично принижував дитину ховаючись за ялинкою.

Я не могла спокійно дивитися... Зробила зауваження і сказала що викличу поліцію якщо це буде продовжуватися. Він обернувся і сказав мені : "йди на х...". Я не хотіла кіпішу, тому відійшла в сторону і спостерігала. Воно не заспокоїлося!!!! Відвів дитину за школу і продовжував його "добивати".. Дуже шкодую що не викликала поліцію по факту. А найстрашніше в цій ситуації те, що мама спокійно спостерігала...», – йдеться у дописі.

Ірина Мельникова також виклала фото горе-батька, аби всі знали «героя» в обличчя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Син виросте і тому бику подякує
Відповісти
Дуже важко назвати цього нелюда татусем,шкода дитину що зростає в родині де мама немає право голосу щоб захистити свого котика ,зайчика та просто синочка мабуть таких слів недочекаєшся від так названого нелюда.Можливо тато був в АТО і проявляє свою так звану агресію.
Відповісти
Колись і в нього буде свято..... Відгрібе такої п....и, що не в змозі розмовляти. Матиме час (під час лікування), щоб все обдумати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні