Луцького адвоката, якого затримали з хабарем, відпустили під домашній арешт

3
8
Луцького адвоката, якого затримали з хабарем, відпустили під домашній арешт
Підозрюваного у взятті хабара адвоката Миколу Омелянюка відпустили під домашній арешт.

Суд обрав йому запобіжний захід у п'ятницю, 29-го вересня, - повідомляє "Перший".

Волинському адвокату Миколі Омелянюку, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, 27 вересня працівники Управління захисту економіки у Волинській області затримали двох адвокатів Миколу Сорокопуда та Миколу Омелянюка за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Як повідомив захисник Омелянюка Віталій Жуковський, Волинська прокуратура звернулася з клопотанням обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зокрема, прокуратура просила застави у розмірі 1 млн 300 тисяч гривень.

«У суді ми змогли довести, що багато ризиків є надуманими. Адже конкретних доказів, які би підтвердили можливість Омелянюка ухилитися від правосуддя, прокуратура не навела. Тож суд частково відмовив у клопотанні, обравши запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - повідомляє Жуковський.

Окрім того він додав, що і таке рішення захист буде оскаржувати та проситиме особистого зобов’язання (підписки про невиїзд).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ж каста недоторканих під захистом самого президента та його шобла
Відповісти
Правильно, нехай далі бере і з вами ділиться, він же не один ,всі керовники це роблять, брали, беруть і будуть брати, як же революція гідності? Для кого і заради кого?
Відповісти
Хто б сумнівався! Це перший варіант розвитку подій. Всім відомий і другий -погіршення здоров'я, каталка, і, як результат -звільнення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні