У Володимирі відсутні умови для нормального пересування візочників

1
1
У Володимирі відсутні умови для нормального пересування візочників
У Володимирі-Волинському поблизу соціальних закладів відсутні пандуси та поручні для пересування людей на візках.

У місті 92 візочники і вони мають безліч проблем у пересуванні вулицями, - повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міськради.

Під час засідання Комітету доступності у п'ятницю, 27 жовтня, заступник міського голови Ярослав Матвійчук зазначив, що одномоментно всі недоліки усунути не вдасться, тому слід обрати кілька найважливіших напрямків, по яких працювати першочергово.

Колегіально вирішили, що в першу чергу питання стосується автостанції та культурно-мистецького центру. Проблема незручності автостанції для людей з функціональними обмеженнями відома давно, змусити ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» усунути деякі недоліки в облаштуванні її пандусом та поручнями кілька років тому довелось із приписом прокуратури.

Втім, належним чином ця споруда так і не облаштована, а від вказаного підприємства міськраді надходять формальні відписки.

Також вирішили облаштувати вулиці спеціальним пониженням для бордюру заради зручного руху візочків: на вулицях Луцькій та Устилузькій, де будуть проводитись ремонти, такі роботи вже передбачені, а от на вулицях, де найближчим часом не заплановано капітальних втручань, вирішено проінспектувати та виправити з’їзди для людей з особливими потребами.

Крім того, ухвалили рішення про будівництво двох індивідуальних пандусів у будинках по вулицях Сагайдачного та Незалежності, де проживають громадяни, що пересуваються на візках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Матвійчук і вся МРада дружно сяде у візочки і... Влізе у маршрутку... Хоч одну. А потім проїде з одного кінця міста в інший. Ну хоча б з дитячою коляскою. Ще питання будуть? Час провести опитування. Щоб тиждень на місяць чиновники,депутати і мер обовязково їздили маршрутками... Ходили пішки по болотистих вулицях з вокзалу і до Федорівки... Іли деякі продукти з протермінованими датами, а потім лікувались терміново в ТМО і не у віп палатах. Черги за депутатством не стане.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні