Суд заблокував рахунки луцького департаменту соцзахисту

3
4
Суд заблокував рахунки луцького департаменту соцзахисту
Через борг перевізнику рахунки луцького департаменту соціального захисту заблокували.

Про це стало відомо 29 листопада під час сесії Луцької міської ради.

В.о. директора департаменту соціального захисту населення Луцької міської ради Тетяна Корецька повідомила, що рахунки департаменту 10 листопада заблокував Господарський суд.

Причина – борг у розмірі 220 тисяч гривень перед перевізником «АТП 10701» за 2015 рік за пільгові перевезення.

Керівник департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова також додала, що за 2015 рік міська рада боргує не лише приватним перевізникам, а й Луцькому підприємству електротранспорту. Борг перед цим підприємством – більше мільйона гривень. а все тому, що держава не компенсувала міській раді кошти за пільгові перевезення, хоча повинна була це зробити.

Зауважимо, з 2016 року держава передала фінансування пільгових перевезень на місцеві бюджети.

Наразі через заблоковані рахунки департамент соціального захисту не може зокрема заплатити за утримання житла пільговиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене є більш важливіші справи, чим вибивання коштів із держави на пільгові проїзди. А за які кошти ці перевізники 3 роки пільговиків катали? А РУКА РУКУ МАЄ.
Відповісти
Луцьке АТП І070! відомий перевізник перевозить лучан достатній термін і не гірше тролейбусі в бере навантаження на себе за пільговиків.Домовленості були з міською радою.На відміну від майбутнього банкрутства тролейбусного депо АРТ заробили і претендує на свої кошти, для ремонту і експлуатації автобусів китайського виробництва, потрібна попередня оплата ,потрібна капітальний ремонт аварій ного небеспечного транспорту .
Відповісти
Ви би Анатолій більше запустили електротранспорту по системі яка у місті Ріне та Вінниці.Де тролейбуси прибуткові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні