Випускниця Гарварду розповість лучанам, чи потрібна в Україні вища освіта

0
0
Випускниця Гарварду розповість лучанам, чи потрібна в Україні вища освіта
Випускниця Гарвардського університету, народний депутат України та член Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО Ольга Бєлькова розповість у Луцьку, чи потрібна вища освіта, щоб стати успішним в Україні.

Її лекція у форматі TED talk відбудеться 13 лютого о 13:30 в 1 залі кінотеатру «Multiplex» розважального центру «Промінь».

Випускниця Гарвардського університету розповість, де отримати гранти на закордонне навчання, як мотивувати себе, щоб отримати нові знання та чи необхідно мати хорошу освіту, щоб займати найвищі державні посади та загалом бути успішним в Україні.

Лекція відбудеться в рамках проекту «Школа свідомого громадянина» Громадянського Руху «СВІДОМІ» та менторського проекту фонду Олени Пінчук «Я зможу».

Зареєструватись на лекцію можна тут.

Зауважимо, засновником Громадянського Руху «СВІДОМІ» є депутат Луцької міської ради Андрій Покровський. В рамках руху діє проект «Школа свідомого громадянина». Його мета – підвищення рівня свідомої поведінки молоді, навчання базовим навикам та практичним крокам у здійсненні громадської діяльності та реалізації локальних проектів шляхом проведення семінарів, лекцій, вебінарів, круглих столів, конференцій.

Раніше в рамках цього проекту у Луцьку виступила Ольга Руднєва - директорка Фонду Олени Пінчук. Вона розповіла студентам, чому не варто боятись робити помилки у молодому віці. Також жінка вчила молодь, як ніколи не здаватися та впевнено йти обраним шляхом. У залі був аншлаг.

Організатори обіцяють і надалі привозити до Луцька цікавих спікерів, які можуть поділитись з молоддю власним досвідом у різних сферах.

Сторінка події у ФБ: https://www.facebook.com/events/148567822495995/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні