У Луцьку скаржаться на жахливий стан маршруток. ФОТО

4
5
У Луцьку скаржаться на жахливий стан маршруток. ФОТО
Лучани жаліють на поганий стан маршруток.

Про це написав Анатолій Семенюк на платформі Відкрите місто.

"Вже не вперше звертаю увагу міських урядників на проблеми обдертих салонів маршруток, - але ніхто так і не думає вирішувати цю проблему системно. Створюється враження, що лучани для міської влади, - це худоба, яку можна перевозити в брудних салонах, з подертими сидіннями" - йдеться у дописі.

"От сьогодні знову мав нагоду їхати на 2 маршрутках 25, які обслуговує ЛПЕ, і в обох подерті сидіння!!! Скільки ще потрібно скарг, звернень та зауважень, щоб підприємства-перевізники та управління транспорту звертали увагу на усі недоліки в роботі громадського транспорту та виправляли їх вчасно", - зазначає лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони знову хочуть вартість проїзду підняти.Треба пересідати на велосипеди,а вони нехай катають подерті крісла.Хто оглядає автобуси перед виїздом на маршрут,нехай вони несуть відповідальність за такий транспорт.
Відповісти
Порох виготовив говно, от і маєте!
Відповісти
Кому не подобаються сидіння,можна брати крісла з дому. Якщо протікає дах виручить парасолька. Ну і пара дощечок не зайві, якщо в підлозі дирка. Може якось доїдемо?
Відповісти
Як можна платити ту ж саму ціну людині яка стоїть в забитій маршрутці і та що сидить .... Сидіння треба міняти 1000% а ще більше міняти треба ходову !!! ,І навчити водіїв бути чесними !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні