«Grand Central» розігрує фотосесію у Нью-Йорку*

0
-2
«Grand Central» розігрує фотосесію у Нью-Йорку*
Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», сьогодні на своїй сторінці в Instagram запустив розіграш фотосесії у одного з кращих фотографів міста – Влада Кардаша.

Фотосесія пройде на самому фуд-корті Grand Central, який стилізований під Нью-Йоркський вокзал та атмосферні вулички великого міста.

Тут є багато цікавих локацій, таких, як: тераса, сходи до hookah-зони, світлофори привезені з самого Нью-Йорку, гідранти, які ми так звикли бачити в кіно та мультфільмах, табло та годинник, як на вокзалі Grand Central, стилізовано розмальовані художником стіни та багато зелені, як у центральному парку Нью-Йорка.

Щасливчик, який виграє у розіграші, зможе домовитись про фотосесію протягом місяця. Триватиме вона до 2-х годин в Нью-Йоркському стилі.

Взяти участь в розіграші та переглянути приклади фотосесій можна на сторінці Grand Central: https://www.instagram.com/p/B0Ver3Jh6Vj/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні