У Бахмуті волонтера вбили за те, що говорив українською

3
5
У Бахмуті волонтера вбили за те, що говорив українською
Волонтер Артем Мірошниченко загинув від рук підлітків в Донецькій області.

Волонтер Артем Мірошниченко помер 6 грудня в лікарні Бахмута Донецької області після жорстокого побиття. На 37-річного волонтера 29 листопада напали двоє підлітків, 16-ти та 17-ти років. Після побиття Мірошниченко впав у кому і так і не прийшов до тями, пише РБК Україна.

За версією слідства, на волонтера напали неподалік від будинку. Його перестріли двоє підлітків, один з них займається боями без правил. Обидва були в стані алкогольного сп'яніння.

Коли від побиття Артем втратив свідомість, його відтягнули на узбіччя і кинули головою об тротуарну плитку. Поліція на наступний день встановила і затримала підозрюваних.

Відомо, що бив волонтера 16-річний підліток. Він перебуває під домашнім арештом, а другий на волі, щодо нього триває розслідування.

Правоохоронці кажуть, що підлітки "відпрацьовували удари". Але брат загиблого і багато його знайомих впевнені, що волонтер загинув за те, що відповів українською мовою.

Крім того, стало відомо, що один з підлітків на суді вимагав перекладача з української на російську.

16-річному підлітку, який був головним нападником на волонтера загрожує від 7 до 10 років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бляха-муха,так чию мову утискають!!????Може туди пора направити Правий сектор,щоб показав отим язикомовним на чиїй території вони проживають! Скільки вже можна з ними панькатися?Щось неподобається -чемодан вокзал-рашка!Досить терпіти оту школоту!!!
Відповісти
є бажаючі те бидло інтегровувати в українське суспільство ?
Відповісти
Посадити дебілів, нехай гниють і ні в якому разі не міняти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні