У Володимирі затримали зловмисників, які злили 300 літрів дизпалива з потяга

0
7
У Володимирі затримали зловмисників, які злили 300 літрів дизпалива з потяга
У Володимирі-Волинському розпочали розгляд судової справи щодо зловмисників, які злили близько 300 літрів дизельного пального з тепловоза. Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Так, 3 грудня 2019 року невідомі намагалися злити дизельне пальне у полімерні ємності з тепловоза М-62, що належить АТ «Укрзалізниця», на загальну суму 7500 гривень.

Зловмисники скоїли злочин на 8-му кілометрі, 6-го перегону, залізничного перегону сполучення «Ковель-Ізов», що розташований у межах міста Володимира-Волинського.

Підозрювані не змогли довести свій злочин до логічного завершення, адже їх «на гарячому» затримали працівники «Укрзалізниці».

Правоохоронці оглянули місце події,і оглянули автомобіль «Фольксваген Гольф», який покинули зловмисники. Поліцейські у багажнику авто виявили та вилучили полімерний мішок, заповнений рідиною із характерним запахом дизельного пального. Загалом біля цього авто виявили та вилучили п`ять аналогічних мішків із рідиною.

У ході огляду місця події автомобіль марки «Фольксваген Гольф» та шість мішків із рідиною вилучили та помістили на штраф майданчик Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області.

Судове слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні