Елітна нерухомість Трампа здешевшала більш як на 50%

0
2
Після неспокійного президентства ім’я Дональда Трампа
обросло негативом, від чого бізнес колишнього очільника США суттєво постраждав.

Про це пише Бабель.

Якщо в 2016 році квадратний метр апартаментів у нью-йоркських будинках бізнес-імперії Трампа коштував близько $3,3 тис., після інавгурації впав до $1,9 тис. У 2020 році квадратний метр у будинках президента вже коштував $1,6 тис. — таким чином за чотири роки його нерухомість втратила 51% ціни.

Для порівняння, ціни на іншу нерухомість тієї ж категорії у Нью-Йорку впали всього на 9%: якщо середня ціна за квадратний метр в інших будинках складала $1,9 тис. у 2016, то в 2020 вона здешевшала до $1,8 тис.

Востаннє найбільший спад цін на нерухомість компанії Трампа стався одразу після виборів і спроб тодішнього президента оскаржити їхню легітимність, однак власники його квартир і ріелтори не втрачають оптимізму та вірять, що матимуть ще нагоду дорого продати елітні квадратні метри.

Ім’я Трампа заплямувалося ще більше після спроб його прибічників захопити Капітолій.

Різноманітні організації почали обривати зв’язки з бізнесом Трампа — від мерії Нью-Йорка до руху дівчат-скаутів. Власники квартир у Trump Palace навіть вирішили прибрати ім’я президента з будівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні