Що робити із об’єктами Євро-2012?

1
1
Що робити із об’єктами Євро-2012?
Серед об’єктів, які потребують вирішення питання з боргами – друга черга «Арена-Львів», стадіон «Скіф» (Львів), зона гостинності НСК «Олімпійський».

Пише Укрінформ.

Сьогодні, 11 березня, під головуванням міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова відбулася нарада, на якій презентували варіанти розв'язання проблеми боргів та добудови об'єктів інфраструктури, будівництво яких було розпочато і не завершено в рамках Державної програми з проведення в Україні Євро-2012, передає Укрінформ.

Під час наради заслухали звіт держагенції, яка є правонаступником держагенції Євро-2012. Зокрема, було підготовлено документ, який дасть можливість провести облік боргових зобов'язань, а також запропонує шляхи їхнього вирішення. Серед об’єктів, які потребують вирішення питання з боргами – друга черга «Арена-Львів», стадіон «Скіф» (Львів), зона гостинності НСК «Олімпійський».

У травні 2020 року міністр КМУ Олег Немчінов заявляв про наміри уряду визначити потребу в коштах і розробити дорожню карту стосовно аеропортів та об'єктів спортивної інфраструктури, будівництво яких було розпочато і не завершено в рамках Державної цільової програми з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Так, за його даними, борги держави по зведених для чемпіоната з футболу об’єктах склали 972,51 млн грн, з них 253,1 млн – це борги по стадіонах «Арена-Львів» та НСК «Олімпійський».

У серпні 2020 року Немчінов повідомив про те, що в уряді напрацювали комплексне рішення для розв'язання проблеми боргів та добудови об'єктів інфраструктури, будівництво яких було розпочато і не завершено в рамках Державної програми з проведення в Україні Євро-2012.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мали б ви ті об'єкти, якби не "злочинна влада" Януковича.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні