Луцьку лікарню хочуть об’єднати з поліклініками і ФАПами

4
-8
Луцьку лікарню хочуть об’єднати з поліклініками і ФАПами
В обласному центрі Волині з’явиться Луцьке територіальне медичне об’єднання, до якого увійдуть міська лікарня, центри первинної медичної допомоги, а також амбулаторії і ФАПи територіальної громади.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

За його словами, відповідний проєкт рішення він подає на чергову сесію міськради.

«Подаю проєкт рішення про створення Луцького територіального медичного об’єднання, яке об’єднає Луцьку міську клінічну лікарню, Луцькі центри первинної медичної допомоги, амбулаторії та ФАПи громади», – зазначив він.

«Цей крок дасть можливість створити єдину та потужну структуру, надання послуг якою буде зручним та зрозумілим для пацієнта. Окрім того, внаслідок укрупнення структури підвищиться конкурентноздатність такого медичного об’єднання та з’явиться можливість зекономити кошти», – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якою нормою права передбачене існування такої структури і право шлюцької міськради її створювати ?
Відповісти
Бо так хоче папік!
Відповісти
Медчні заклади Луцька є комунальними підприємствами і власністю громади. Тому тут "норми права" зайві. Створення теробєднання приймається на сесії Луцької міської ради. Шкода, що ти живеш в паралельному світі і задаєш не вельми розумні запитання. Читай матчастину. У Ковелі така структура існує понад 25 років. Але там були розумні керівники - батько і син - Олеги Самчуки.
Відповісти
Хай зарплати переглянуть,а то простий медпрацівник отримує меньше мінімалки,а директор більше 70 000!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні