--> Лікарня у волинському містечку придбала рентген вартістю понад 2 мільйони гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарня у волинському містечку придбала рентген вартістю понад 2 мільйони гривень

1
-4
Лікарня у волинському містечку придбала рентген вартістю понад 2 мільйони гривень
КП «Ківерцівська центральна лікарня» придбала та увела в експлуатацію радіографічну цифрову систему MobileCooper (апарат рентгенівський діагностичний пересувний) із цифровою обробкою зображення для проведення якісних рентгенографій. Про це інформує Ківерцівська міська рада.

Вартість апаратури становить 2 мільйони 145 тисяч гривень (кошти НЗУ).

Міський голова Олександр Ковальчук разом із своїм заступником Віктором Лисюком проінспектували хід робіт по встановленню та обладнанню кімнати для даного рентгену. Під час робочого візиту Віктор Володимирович дозволив випробувати на собі новий рентген-апарат.

Рентгендіагностичне дослідження є невід’ємною частиною у встановленні частини діагнозів, у тому числі при лікуванні ускладнень COVID-19.

Пересувний рентгенологічний апарат забезпечить обстеження пацієнтів, які знаходяться на кисневій терапії і не можуть транспортуватись до рентгенологічного кабінету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тренируйся на кошечках. я ему говорю у меня насморк, а он мне пасть порву.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні