--> Продукти, які без шкоди здоров'ю можна їсти на ніч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Продукти, які без шкоди здоров'ю можна їсти на ніч

0
-23
Продукти, які без шкоди здоров'ю можна їсти на ніч
Дієтологиня Нурія Діанова розповіла, що шлунку потрібен білок, який легко засвоюється, наприклад, у вигляді дитячого харчування.

Про це пише Країна Здоров'я.

Лікарка каже, що можна з'їсти і омлет з овочами, рибу - у вигляді котлети, суфле або просто шматка, або сир. Банан, на думку фахівчині, разом із парою ложок урбечу також спокійно засвоїться організмом.

М'ясо чи птицю не варто їсти ввечері чи вночі, а яловичина, свинина чи телятина будуть важкими для шлунка в пізні час доби.

Порушення сну призводить до бажання з'їсти щось шкідливе у вечірній час. Такий потяг більш характерний для «сов», ніж для «жайворонків».

Також кофеїн погіршує засинання, робить сон більш поверхневим. Вуглеводи перед сном можуть виробляти гіпоглікемію – падає тиск, температура, що спричиняє пробудження. Або можуть бути елементарні напади голоду, які змушують прокинутися та поїсти. Однак частіше буває зворотний ефект, коли після безсонної ночі людина починає їсти більше шкідливої ​​їжі на ніч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні