У Енергодарі місцеві стали стіною на захист міста: окупанти почали стріляти. ВІДЕО

0
3
У Енергодарі місцеві стали стіною на захист міста: окупанти почали стріляти. ВІДЕО
Жителі міста Енергодар у Запорізькій області вийшли на зустріч окупантам із прапорами України та готовністю не пустити ворога в місто, пише Українська Правда.

«Уже втретє Енергодар встає щільною стіною на в’їзді до міста, блокуючи вхід окупантам. Тисячі людей прийшли показати, що іх не потрібно рятувати. Що вони в своїй країні, на своїй землі. Що Енергодар – це Україна!

Результати станом на зараз. Вже вкотре наполегливо рекомендовано непрошеним «гостям» не підходити до міста, - йдеться у повідомленні міського голови Дмитра Орлова.

Люди зустічали російску техніку, співаючи Гімн України. Росіяни стріляли в натовп беззбройних людей. Судячи з відео очевидців, є поранені серед мирних жителів.

Місцеві мешканці сказали, що окупанти хотіли поставити контрольно-пропускний пункт на дорозі між Енергодаром та Дніпровським поворотом, а вони сказали, що крайня точка наближення до міста – верхня дорога Дніпровського повороту.

Згодом люди повернулися по домівках, але готові мобілізуватися знову.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні