Як піклуватися про здоров'я очей влітку

0
-1
Як піклуватися про здоров'я очей влітку
У спекотні літні дні, коли сонячна активність досягає свого піка, надзвичайно важливо захищати очі та піклуватися про зір. До вашої уваги кілька простих і корисних порад, яким варто слідувати влітку.

Сонцезахисні окуляри — не лише аксесуар, а необхідність



Ультрафіолетове сонячне проміння заподіює неабияку шкоду очам і негативно впливає на шкіру. Фахівці вважають вплив шкідливого ультрафіолету одним із головних факторів розвитку цілої низки офтальмологічних захворювань, включно з катарактою та птеригіумом. Найкращий спосіб вберегти здоров'я своїх очей — носити сонцезахисні окуляри з якісним покриттям УФ-захисту (захисту від ультрафіолету). Тож обираючи окуляри, звертайте увагу не лише на їх зовнішній вигляд, але й на виробника та характеристики лінз: ступінь УФ-захисту, наявність поляризації та інше.

Окуляри + контактні лінзи — ідеальна комбінація для очей



Якщо ви носите контактні лінзи, то не лише влітку, але й протягом усього року варто обирати саме контактні лінзи з УФ-фільтром. Такі лінзи пропонують провідні світові виробники, серед яких Alcon, Bausch&Lomb, CooperVision.

Влітку самі лише контактні лінзи не можуть повністю захистити очі від шкідливого ультрафіолету. А от контактні лінзи у поєднанні із сонцезахисними окулярами — це чудова комбінація, котра забезпечить 100%-й захист очей.

Краплі як порятунок від сухості очей



Про відчуття сухості та почервоніння очей сьогодні не з чуток знає чи не кожен. Особливо ті, хто регулярно працює за моніторами цифрових або носить контактні лінзи. Літом, через пекуче сонце й сухе повітря ця проблема стає ще актуальнішою. Краплі для зволоження очей стануть справжнім порятунком від сухості очей. Асортимент засобів для зволоження, що доступний в магазинах оптики, великий і багатоманітний — кожен зможе підібрати краплі для своїх індивідуальних потреб.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні