У липні на Волинський напрямок можуть зайти білоруські ДРГ, — Кривонос

5
-1
У липні на Волинський напрямок можуть зайти білоруські ДРГ, — Кривонос
Перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України Сергій Кривонос розповів, що на початку липня з території Білорусі в Україну можуть заходити диверсійно-розвідувальні групи, пише Конкурент.

Як зазначив військовий, путін намагається втягнути війська Білорусі у війну проти України. За словами Кривоноса, збройні сили Республіки Білорусь нараховують близько 60 тисяч, та мобілізаційний резерв близько 340 тисяч. Це чимала кількість живої сили, яка може бути використана проти України.

«Лукашенко як політик намагається грати на двох дошках і намагається знайти вигідну позицію для себе і своєї країни аби втриматися. Але ситуація склалася таким чином, що він загнаний у кут путіним. Я думаю, що на початку липня ці дії можуть проводитися силами розвідувальних груп спеціального призначення російської та білоруської армій», – припустив Сергій Кривонос.

За словами військового, противник може застосувати до 200 таких груп.

«Така кількість груп може наробити чимало проблем, якщо місцеве населення не буде налаштоване правильно і завчасно і якщо не будуть правильно розгорнуті сили територіальної оборони», – додав Сергій Кривонос.

Військовий зазначив, що угрупування противника перебуває у Бресті, що у безпосередній близькості до українського кордону, а відтак волинський напрямок залишається доволі небезпечним, а наступ для нас буде доволі проблематичним.

«Загроза є, нам треба готуватися і генерал Залужний це чітко розуміє і розгортає потрібні сили і засоби», – зазначив Сергій Кривонос.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо знаєте що мають зайти, швидше за все знаєте кудою-то поставте там скрізь "розтяжки", міни. Зрештою не мені вас вчити, бо коли вони розсіються серед населення то буде більше проблем.
Відповісти
Що значить можуть?
Якщо прикордонна служба не буде ставити акцент на взяття хабара ,а думати за безпеку України і цілісність то все буде Україна!

А так ... Можуть ... Як це розуміти?
Відповісти
Єслі шо вони не в курсі то передайте,вони уже їх тут ловлять.Розказують тут казки про липень...
Відповісти
То пишуть сайти кончені, ЗСУ сказало у Волинській області що це фейк новини, нічого такого немає, це все піздьож, тому овлинь 24 хоть трохи фільтруйте що ви поширюєте, їм там піздєц, про які 340 тисяч йде мова))) в них населення може від сили 5 мільйонів хто там буде воювати? і Давайте посилання на офіційні джерела а не з пальця висмоктуте
Відповісти
Дивися найвагомішого військового експерта Олег Жданов.
Він це саме говорить.і від 1 липня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні