Компанія Paxphil: продукція для музикантів*

0
0
Не мала частина світового ринку продуктів для музикантів зайнята компаніями з Азії. Частина з них виробляє товари преміальної якості та працює у професійному сегменті, це приклад безумовно успішних брендів, які покривають далеко не всі сегменти індустрії. Для тих, хто не може дозволити собі дорогу продукцію топів, існують фірми-універсали, такі як Paxphil, - вони пропонують широкий асортимент продукції для музикантів різних специфікацій, початківців та напівпрофесіоналів, це музичне та звукове обладнання, аксесуари та комплектуючі.



Через особливості роботи вітчизняного ринку вони відомі не так вже й сильно, і в нашій статті фахівець інтернет-магазину Музлайн виправить цю ситуацію.

Каталог товарів для всіх



Компанія Paxphil була заснована в Південній Кореї далекого 1994 року. З історичних та економічних причин вона досить швидко зайняла гідне місце усередині локальної індустрії. По-перше, вона запропонувала покупцям різноманітний асортимент товарів, в яких була необхідність і отримати які звичним нам сьогодні способом ще не було можливості. По-друге, місцеве виробництво передбачало досить демократичну цінову політику - ослаблена довгим військовим протистоянням країна не могла дозволити собі витрачати надто великі кошти на музичні інструменти. Так що якісна та недорога продукція бренду була дуже доречною. З 94 і до сьогодні Південна Корея продемонструвала справжнє економічне диво, і в цих умовах компанія не тільки вціліла, вона виросла і стала сильним гравцем на міжнародному рівні. Сьогодні в каталог найпопулярніших товарів входять:

  • різноманітні пропозиції для електро- та акустичних гітар - комбопідсилювачі, комплектуючі, колки, гвинти, важелі маркери для ладів;

  • мала електроніка - еквалайзери, тюнери тощо;

  • перкусійні інструменти.


За рівнем якості та можливостей вони розраховані здебільшого на музикантів-початківців і любителів, які віддають перевагу домашньому музикування, гру для задоволення та розваги.



Тим не менш, з практичної точки зору, все що пропонує компанія Paxphil, на думку експертів інтернет-магазину Muzline, заслуговує на довіру і тієї цілком підйомної вартості, яку вона просить за свої товари. Це раціональний та доступний вибір для широкого кола вітчизняних виконавців. Вибирайте тільки якісне і провірене, купуйте у сертифікованих інтернет-магазинах України...



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні