У Білорусі заявили про готовність відповісти на дії України

1
У Білорусі заявили про готовність відповісти на дії України
У МЗС Білорусі заявили, що Мінськ за необхідності готовий звернутися до суду для повернення своєї власності в Україні, забраної Києвом, пише Новий Формат.

Про це заявив глава МЗС Білорусі Володимир Макей.

Він розповів, що ЗМІ почали поширювати інформацію про конфіскацію та націоналізацію власності росії та Білорусі на території України на суму приблизно 1 мільярд доларів. Макей підкреслив, що зараз в Україні перебувають близько 7 тисяч білоруських залізничних вагонів, чия вартість оцінюється в 355 мільйонів доларів.

Міністр пояснив, що керівництво Білорусі провело ретельний аналіз всього свого майна на території України. За його словами, вони відстежуватимуть подальший розвиток подій у цьому напрямі. Якщо подібні дії будуть зафіксовані і в інших країнах, то Білорусія вживе заходів у відповідь, зазначив Макей.

За його словами, Мінськ діятиме залежно від ситуації, але загалом конфіскація власності чужої держави «абсолютно неприпустима». Макей зазначив, що за необхідності Білорусь готова звернутися до відповідних судових інстанцій, але за умови, що це принесе країні «якісь плоди чи дивіденди».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіл! Бульбаші , ви ще нам заплатите за ті руйнування які спричинили ракети випущені з вашої території!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні