--> Біля села на мінах підірвалися поліцейські: троє загинули на місці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля села на мінах підірвалися поліцейські: троє загинули на місці

0
Біля села на мінах підірвалися поліцейські: троє загинули на місці
У середу, 7 грудня, під час проведення стабілізаційних заходів у Херсонській області на каскаді ворожих мін підірвалися поліцейські. Четверо працівників загинули, ще четверо – у лікарні, пише Мета.

Спеціалізована оперативна група, кінолог та вибухотехнік на чолі із начальником Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайлом Куратченком загинули, виконуючи завдання для перевірки інформації місцевих жителів про залишений окупантами схрон.

Поблизу села Федорівка поліцейські вилучили боєприпаси, вибухові речовини та зброю. Вже дорогою назад вони натрапили на мінну пастку окупантів. Вісім правоохоронців підірвалися на каскаді ворожих мін та боєприпасів.

Троє загинули на місці, один – у лікарні. Ще четверо поліцейських знаходяться у лікарні. Про прикрий інцидент повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Нацполіції Ігор Клименко. Він пише:

«Михайло Куратченко на Херсонщині особисто керував зведеним загоном поліції Черкащини. Ефективний управлінець, вольовий та сміливий поліцейський, який завжди слідував Присязі. Ігор Мельник, Сергій Ненада та Вадим Періжок – віддані поліцейські, вірні своїм родинам, службі та Україні», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні