У Білорусі зробили заяву про падіння ракети неподалік від кордону з Волинню

0
У Білорусі зробили заяву про падіння ракети неподалік від кордону з Волинню
У Міністерстві оборони РБ назвали падіння ракети на території Іванівського району Брестської області під час масованого обстрілу України з боку рф, можливою провокацією з боку Києва.

Таку заяву зробив начальник управління зенітних ракетних військ полковник Кирило Казанцев, пише Телеграф.

За його словами, зараз нібито розглядається кілька версій інциденту, який стався 29 грудня. Однією з них вважають провокацію, другою — ненавмисний пуск ракети. Відповідне відео із заявою Казанцева було опубліковано у Telegram-каналі Міністерства оборони Білорусі.

"Як повідомлялося раніше військовим відомством, в Іванівському районі була вражена засобами протиповітряної оборони ціль, яка прилетіла з українського боку. Бойові розрахунки відпрацювали штатно. Разом з тим щодо цього інциденту залишаються питання, і ми розглядаємо дві версії: ненавмисний пуск зенітної керованої ракетою через низьку навченість розрахунку чи несправність ракети, чи це навмисна провокація збройних сил України", – заявляє Казанцев.

Раніше ми писали, що у Білорусі біля кордону з Волинню впала ракета рф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні