Вчені назвали напій, який прискорює старіння і скорочує життя

9
Вчені назвали напій, який прискорює старіння і скорочує життя
Нове дослідження доводить, що регулярне споживання алкоголю, навіть у помірних кількостях, завдає великої шкоди організму. Безпечних доз спиртного просто не існує.

Про це пише Nation, передає styler.

Що показало дослідження
Алкоголь є токсичною, психоактивною речовиною, яка може викликати залежність. Міжнародне агентство з вивчення раку ще кілька десятиліть тому назвала його канцероген групи 1, тобто найвищого ризику, до якої також входять азбест, радіація та тютюн.

Нове дослідження показало, що немає значення, скільки ви п'єте, алкоголь все одно завдає шкоди організму. І що більше людина п'є, то катастрофічніші наслідки.

Науковці об'єднали результати понад 100 попередніх досліджень, в яких взяли участь майже 5 млн людей. Вчені дійшли висновків, що регулярне вживання алкоголю, навіть у помірних дозах, різко зменшує тривалість життя.

Яка доза алкоголю скорочує життя
Результати показали, що люди, які випивали щонайменше 25 г спиртного, наражалися на ризик смерті від хвороб, пов'язаних з алкоголем. Ризик зростав, якщо людина випивала 45 г.

Варто зазначити, що стандартний напій у більшості країн містить близько 14 г алкоголю чи менше. Тобто 25 г - це приблизно дві пляшки алкогольного напою.

Дослідження також показало, що учасники до 50 років, які епізодично випивали і були під наглядом науковців 10 років, мали більші ризики смерті.

Також дослідники виявили, що жінки страждають від алкоголю більше, ніж чоловіки. Учасниці дослідження, які споживали 25 г спиртного і більше на день, мали вищі ризики смерті, ніж чоловіки, які випивали стільки ж.

Це дослідження ще раз підтвердило рекомендацію Всесвітньої організації охорони здоров'я, що жодна кількість алкоголю не є безпечною для здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже давно відомо, але не одна країна не заборонила наркотичні товари: нікотин, алкоголь та інші наркотичні загальновідомі матеріали.
Комусь вигідно, щоб населення знімало стрес саме цими сполуками. Чим довше людина приймає наркотики, тим менше вона думає про те, чому так живе. Чим менше розвинений мозок, тим легше керувати такою людиною.
Відповісти
Вартість 1т. спирту в СРСР була 2копійки, а вартість півлітри московської-2руб.87коп. Що було важніше для держави-життя якогось пересічного смертного, яких було в країні 250млн., чі б'юджет країни?
Відповісти
Пийте кончу
Відповісти
Пийте кончу
Відповісти
я автору цієї статті раджу ще розглянути найбільш небезпечний напій який "вбиває" на протязі пару років викликає цироз печінки , це енергетичні напої, мене обурює те що енергетики дуже часто продають дітям, комбінація вітамінів групи В сама собою представляє отруйну сполуку і дуже б'є по печінці, чому лікарські засоби такі як нейрорубін колоти рекомендується через день. ще є те а яка стосується води яку продають у пляшках, особливо газована, мені попадалась мінералка в якій СО був замінений мурашиною кислотою.йдемо далі підробний алкоголь, підробні продукти харчування....
Відповісти
Не пийте алкоголь, він робить з людини кацапа.
Відповісти
Люди, ни пийте алкоголь. Не будьте віслюками. Не існує ʼхорошего качественного' алкоголю. Віскарі та кон'яки це все є отрута за оверпрайс. Навіть купляти це заради понтів не є розумним вчинком. Бережіть здоров'я та грощі.
Героям слава.
Все буде Україна.
Відповісти
Люди, ни пийте алкоголь. Не будьте віслюками. Не існує ʼхорошего качественного' алкоголю. Віскарі та кон'яки це все є отрута за оверпрайс. Навіть купляти це заради понтів не є розумним вчинком. Бережіть здоров'я та грощі.
Героям слава.
Все буде Україна.
Відповісти
Не пийте алкоголь, він робе з людини кацапа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні