Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 17 травня: можете отримати неприємні сигнали

0
Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 17 травня: можете отримати неприємні сигнали
Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 17 травня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на середу, пише Главред.

Гороскоп на завтра - Овен
Друг може влаштовувати вечірку, і очікувати вашої присутності. Напевно, у вас був напружений день, і ви дійсно не готові до неї. Ваш друг може спробувати змусити вас прийти, змусивши вас почувати себе винними. Не потрапляйте в цю пастку. Ідіть лише в тому випадку, якщо ви відчуваєте, що цінність події важливіша за вашу потребу у відпочинку. Ваш друг пробачить вас, якщо ви відмовитесь.

Гороскоп на завтра - Телець
Ви можете отримати неприємні інтуїтивні сигнали від одного або декількох ваших друзів. Можливо, хтось не дуже добре себе почуває, але все одно прийде з вами на зустріч. Почуття напруги в інших може позбавити вас від спокою, так як люди можуть відчувати стрес і, швидше за все, зриватися через дрібниці. Якщо є можливість, краще зосередитися на самоті в цей день.

Гороскоп на завтра - Близнюки
Ви можете досягти мети, на яку давно сподівалися. Як не дивно, друзі, сім'я і навіть ваша друга половинка можуть здатися не такими щасливими, як ви очікували. Вони, мабуть, пережили занадто багато розчарувань останнім часом, і ваш успіх лише нагадує їм про це. Дайте їм час врегулювати свої справи, і вони вас привітають. Вони лише люди.

Гороскоп на завтра - Рак
Ви, можливо, прагнете провести час зі своєю сім'єю, але в першу чергу вам потрібно зробити деякі справи по дому. Це може сильно вас напружити. Закатайте рукава і впорайтеся з усім, що потрібно зробити, а потім мчіться назад до сім'ї. Розслабтеся і насолоджуйтеся компанією своїх близьких!

Гороскоп на завтра - Лев
Вам може бути важче, ніж зазвичай, мати справу зі словами. Хтось може дати вам книгу на досить незрозумілу тему, яку ви не можете зрозуміти. Насправді книга чи щось інше, що ви намагаєтесь прочитати, може здатися вам нудним! Ви не хочете нашкодити почуттям свого друга. Відкладіть книгу і повторіть спробу пізніше. Слова стануть зрозумілішими.

Гороскоп на завтра - Діва
Деякі новини, які прийдуть до вас від друга чи колеги, можуть вас потрясти. Ви можете виявити, що те, що ви вивчаєте, ставить під сумнів поняття, яких ви дотримувались більшу частину свого життя. Це може збити вас з пантелику. Не відчувайте загрози. Кожен повинен час від часу відтворювати деякі цінності. Подумайте про це, коли ви більш розслаблені, і, можливо, ви виявите, що це не так радикально.

Гороскоп на завтра - Терези
Ви можете побачити, що майже кожна знайома вам пара свариться. Можливо, у вас є певні розбіжності з поточним або потенційним партнером, але про це не варто турбуватися. Ви напружені і дратівливі через тиск ззовні, тому ваш запобіжник може бути трохи коротшим, ніж зазвичай. Постарайтеся набратися терпіння ще трохи. Все повинно бути добре до наступного дня.

Гороскоп на завтра - Скорпіон
У вас може бути дуже напружена атмосфера. Ваше оточення, швидше за все, буде напруженим і тривожним, і ви не виняток. Можливо, вам доведеться залишатися в цій компанії, поки ви не досягнете своїх цілей. Ймовірно, вам захочеться провести вечір вдома перед телевізором, абсолютно нічого не роблячи і не думаючи.

Гороскоп на завтра - Стрілець
Ви та поточний чи потенційний партнер можете розходитися щодо того, проводити якийсь час разом наодинці чи зустрічатися з друзями. Якщо у вас обох був важкий день, ви, ймовірно, будете досить напружені і схильні зриватися один на одного. Компроміс може бути найкращою відповіддю. Проведіть годину-дві з друзями, а потім поверніться додому і розслабтеся. Таким чином, всі будуть щасливі.

Гороскоп на завтра - Козеріг
Розслабляючий вечір вдома може бути саме тим, що вам потрібно, але колега може попросити вас відвідати ділову подію. Можливо, у вас були напружені кілька днів. Така вечірка може бути останнім, чим ви хочете займатися. Не бійтеся сказати "ні". Там буде багато колег. У кращому випадку - з'явіться, а потім йдіть. Зараз вам більше потрібен відпочинок, ніж контакти.

Гороскоп на завтра - Водолій
Ви можете спробувати зв'язатися з кількома людьми, жоден з яких може бути недоступним. Можливо, вам особливо захочеться зв'язатися з подругою або родичкою, яка живе далеко. Це може розчарувати, оскільки у вас є для неї цікаві новини. Продовжуйте намагатися. Зрештою вам вдасться встановити контакт, і вона буде рада вас почути. Вона може навіть запросити вас у гості!

Гороскоп на завтра - Риби
Незалежно від того, чи потрібно вам робити певні витрати, це може спричинити певну напругу між вами та партнером. Ви можете подумати, що це неможливо зараз, тоді як ваш друг твердо вирішив піти на це. Це не той день, щоб намагатися досягти угоди в цьому питанні. Жоден з вас не здасться. Зачекайте пару днів, поки ви обоє трохи розслабитесь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні