У селі біля будинку вибухнула частина ракети рф

0
У селі біля будинку вибухнула частина ракети рф
Під час ракетної атаки Росії у Кіровоградській області 18 травня частина ракети вибухнула на території будинку, також уламки дрони впали на один із об'єктів - спалахнула пожежа, повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

За його словами, це була одна з найдовших тривог в області.

"На Кіровоградщині сили ППО знищили крилату ракету в небі над Олександрійським районом та безпілотник – у Кропивницькому районі. В обох випадках не обійшлося без руйнувань. Бойова частина ракети вибухнула на території приватного домоволодіння. Вибуховою хвилею пошкоджено 3 будинки. Обійшлося без постраждалих", - написав він в телеграм-каналі.

Окрім того, уламки збитого БпЛА влучили в один із об’єктів, виникла пожежа. Впродовж кількох годин рятувальники гасили пожежу. Евакуйовано мешканців навколишніх дворів. За інформацією місцевої влади, загиблих та травмованих немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні