Відому українську ведучу в росії заочно засудили на 7 років

0
Відому українську ведучу в росії заочно засудили на 7 років
Басманний районний суд Москви розглянув сфабриковану справу проти української телеведучої Марії Єфросиніної. Після сміхотворного засідання місцеві продажні судді оголосили вирок – 7 років увʼязнення в колонії заочно.

Про це пропагандистам повідомили у пресслужбі суду, пише Обозреватель.

Звісно, рішення московського суду існуватиме тільки на папері. Жодних важелів впливу на Марію Єфросиніну росіяни не мають. Пропагандисти, які злетілися на цей судовий шабаш, заявили, що прокурор вимагав для українки сім років колонії загального режиму, але «попросив врахувати», що вона має маленьку дитину.

Додамо, що українку судили у справі про «фейки». Це абсурдне звинувачення передбачає, що вона нібито свідомо бехала про тероризм російських окупантів.

Цікаво, що правду про дії терористів в Україні щодня говорять сотні зірок, впливові світові політики та навіть російські емігранти, однак у РФ суд розглядає одиничні випадки.

Нагадаємо, кримінальну справу проти уродженки Керчі порушили 7 квітня 2022 року, а приводом для неї стали публікації в Instagram телеведучої. У березні цього року її оголосили у розшук, а 18 травня 2023 року стало відомо про так званий заочний арешт артистки.

Тоді зірка відреагувала на шабаш своїх хейтерів у суді, написавши, що «вже почала непокоїтись».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні