Як вибрати будинок*

0
-1
Як вибрати будинок*
Сьогодні кількість охочих переїхати до заміських котеджів помітно зросла. На те є свої причини – як мінімум, хочеться втекти від шуму та поганої екології мегаполісів. Але далеко не всі готові витрачати час і сили на зведення будинку набагато простіше придбати вже збудований котедж. Для купівлі будинку можна скористатися послугами агентства нерухомості «Благовіст» https://blagovist.ua/uk, яке працює з 1993 року і є найбільшим мережевим оператором на ринку ріелторських послуг України.

Перед покупкою приватного будинку важливо уявити, наскільки комфортно вам перебуватиме в ньому. Зверніть увагу на освітленість внутрішнього простору будинку: чи багато в ньому вікон, чи занадто темних, вузьких коридорів. Наявність системи другого світла буде перевагою. Важливо, щоб у всіх домочадців було достатньо особистого простору, і водночас було місце для спільного проведення часу.

Крім житлових зон у будинку мають бути місця для зберігання речей та господарські приміщення. Опалювальну систему та комунікаційні вузли краще заховати у спеціальне технічне приміщення. Огляньте сходи, що ведуть на другий поверх: вони повинні бути зручними для пересування, функціональними і досить безпечними. Якщо вас цікавлять будинки або дачі в Києві та Київській області, то в агентства нерухомості «Благовіст» https://blagovist.ua/uk/search/house/sale є чимало варіантів для вас.

Вибір будинку та ділянки восени



Згідно з досвідом більшості продавців та покупців котеджів, найкращий час для вибору нерухомості – весна чи осінь. Саме в цей період можна оцінити не тільки красу навколишньої природи, але й те, наскільки згубними для житла є наслідки рясних опадів або танення снігу. Відзначимо переваги такої купівлі. Ви одразу перевірите:

  • Дах будинку. Восени часто йдуть дощі, тому якщо є протікання - вони напевно себе проявлять.

  • Стан ділянки. Весна дає найточніше уявлення про це, але й восени можна оцінити, чи попливе ділянка після дощу.

  • Стан доріг. Розмиває їх восени чи ні? А якщо так, то чи зможете ви взагалі дістатися додому, не зав'язавши в калюжах і бруді в самий невідповідний момент?

  • При купівлі також варто впевнитись у справності інженерних систем та комунікацій. Подивіться, як встановлені батареї, проконтролюйте роботу терморегуляторів (якщо вони є), електричних мереж. Працездатність розеток легко перевірити за допомогою зарядного пристрою для мобільного телефону, а в порожні освітлювальні патрони можна вкрутити лампочку. Не варто забувати і про лічильники – стежте і за їх роботою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні