Стало відомо, що відбувалося у перші хвилини після удару по 128-й бригаді

0
Стало відомо, що відбувалося у перші хвилини після удару по 128-й бригаді
3 листопада біля села Зарічне Запорізької області ворог вдарив ракетою "Іскандер-М" по скупченню бійців 128 бригади ЗСУ під час нагородження, багато бійців загинули. Жителі села розповіли журналістам Радіо Свобода про перші хвилини після російської атаки.

Про це заявив депутат місцевої селищної ради Олександр Панченко, пише УНІАН.

За його словами, сила удару "була дуже страшною".

"Всі, хто були на вулиці, на відкритій місцевості, – всі загинули. Ви самі знаєте цю історію, скільки хлопців було. Сила удару була дуже страшною. Тому що був осколково-уламковий заряд великої потужності. Навіть до мене в квартиру прилетів осколок, пробив вікно, залетів в квартиру. Якби хтось стояв, могло б убити", - розповів він, додавши, що бачив багато трупів.

Депутат також розповів, що приліт був біля будинку батьків його дружини. У його родині постраждали четверо: його дружина, її сестра і батьки, у всіх поранення різного ступеня тяжкості.

Ще одна мешканка Зарічного також заявила, що на вулиці, куди стався приліт "Іскандера", всі поранені. За її словами, розліт уламків "був дуже великим", всі, хто в момент атаки перебував на відкритій місцевості, отримали осколкові поранення.

Вона розповіла, що поруч з місцем атаки розташовані два чотириповерхових будинки. Там вилетіли шибки в квартирах, люди отримали різані рани. У однієї жінки була різана рана голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні