У Волинській області 55-річний чоловік півроку гвалтував трьох дітей

0
У Волинській області 55-річний чоловік півроку гвалтував трьох дітей
На Волині судили 55-річного чоловіка за розбещення трьох малолітніх дівчат. Чоловік оголювався перед ними та демонстрував їм статевий орган. Відомо, що раніше його вже судили за аналогічне порушення – вчинення розпусних дій щодо неповнолітніх. Цього разу він отримав п’ять з половиною років тюрми.

Про це інформує Zaxid.net.

Як йдеться у вироку Любомльського райсуду, розпусні дії щодо дітей чоловік неодноразово вчиняв у період з вересня 2022 року по травень 2023-го. Потерпілими у цій справі є троє дівчаток, яким по сім, вісім та дев’ять років.

«Вчинив розпусні дії сексуального характеру відносно малолітніх, спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне та моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного та соціального розвитку дітей, та які виразились в оголенні <обвинуваченого> та приведенні рукою у стан збудження власних статевих органів в присутності малолітніх», – йдеться у вироку.

Про обвинуваченого відомо, що він вже має судимість за розбещення неповнолітніх. Станом на 2023 рік вона була погашена. Останні три роки він проживав разом зі співмешканкою, однак, після викриття чоловіка вона відмовилась з ним проживати.

Чоловік уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. На засіданні 8 листопада суддя Сергій Шеремета цю угоду затвердив. Чоловіка визнали винним у порушенні ч.2 ст. 156 ККУ (розбещення неповнолітніх) та призначили йому п’ять років та шість місяців ув’язнення. У цей термін йому врахують період, який він провів у СІЗО під час розслідування з 5 червня.

Окрім цього, суддя постановив внести відомості про чоловіка до так званого «реєстру педофілів».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні