У селі на заході України знайшли російську ракету

1
У селі на заході України знайшли російську ракету
В одному зі сіл Миколаївської громади на Львівщині виявили уламки ракети, яка не здетонувала. Ракета впала під час роботи української ППО, зараз на місці знахідки працюють вибухотехніки.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, пише ZAXID.NET.

За його словами, вранці у середу, 7 лютого, у селі біля Миколаєва Стрийського району, за 400 метрів від житлових будинків, виявили уламки ракети, яка не здетонувала. Попередньо це російська ракета, яку підбили сили ППО. На місці працюють вибухотехніки.

«Наполегливо прошу: якщо вам трапилася подібна «знахідка», у жодному разі не підходьте до неї, а тим паче – не торкайтесь. Уламки можуть бути смертельно небезпечними. У таких випадках негайно телефонуйте у поліцію за номером 102», – наголосив Максим Козицький.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні