Як обрати блискавку для одягу*

0
Як обрати блискавку для одягу*
Важко уявити сучасну моду без такої зручної застібки, як блискавка. Залежно від виду і специфіки одягу використовуються різні їх види. Але всі вони є текстильною стрічкою, на якій кріпляться спеціальні зубчики, що з'єднуються і роз'єднуються рухомим бігунком. Зокрема, декоративні блискавки втілюють не лише функціональність, а й стають ключовим акцентом дизайну, додаючи виробам неповторний шар стилю та індивідуальності https://molniya.com.ua/markets/decorative-zippers/.

Унікальність українського бренду Molniya полягає в тому, що це єдина компанія в Україні, яка має повний цикл виробництва пластмасових застібок-блискавок різних типів, виконань та рівнів складності. Крім того, виробник пропонує широкий вибір декоративних блискавок за доступними оптовими цінами.

Які бувають види блискавок



Під час вибору блискавки важливо детально проглянути як зубці, так і тасьму. Металеві блискавки складаються з ряду латунних або нікелевих зубців, що затиснуті на тасьмі. Вони можуть мати різні кольори, від темного та світлого нікелю до бронзи чи античного відтінку, а відповідно до цього бігунок також виконаний у відповідному кольорі. Металеві блискавки є міцними, але важкими, тому їх використовують на верхньому одязі, джинсах та взутті, а також у сумках.

Пластикові блискавки, як правило, є крученими та спіральними. Колір зубців зазвичай відповідає кольору тасьми, а також може імітувати метал. Ці блискавки легкі, тому використовуються для виготовлення легкого одягу та сумок.

З пластику виготовляється ще один тип блискавки - тракторна, що відрізняється кріпленням зубців, розташованих окремо на тасьмі, а також своєю брутальністю. Ці блискавки використовуються на верхньому одязі та спортивних рюкзаках, де потрібні міцні, грубі замки.

Також існує "таємна блискавка", яка розташована на внутрішній стороні поруч із зубцями і майже непомітна на лицьовій стороні. Вона застосовується під час пошиття легкої сукні з делікатних тканин.

Декоративні блискавки відображають потребу унікальності та естетики в сучасному виробництві, дозволяючи дизайнерам та виробникам експериментувати з фасонами, кольорами та текстурами. Вони поєднують у собі як практичність, так і естетичну привабливість, роблячи моделі унікальними і виразними.

Ці неординарні застібки можуть одночасно бути і практичними, що відкриває можливість створювати унікальні моделі, підкреслюючи якість та автентичність. Варто зазначити, що декоративні блискавки виготовляються з високоякісних матеріалів, гарантуючи якість та довговічність використання.

Стаття для виробника блискавок molniya.com.ua.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні