Ворота від компанії Alumix Україна*

0

Ворота – невід'ємна частина дизайну, що забезпечує безпеку та створює вражаюче перше враження від території. Вони повинні поєднувати в собі надійність, естетичну привабливість та зручність використання. Різноманітність доступних конструкцій дозволяє підібрати ідеальне рішення не тільки для заміських ділянок, а й для комерційних об'єктів, ворота здатні підкреслити індивідуальний стиль власника, відповідаючи розмірам отвору та враховуючи фінансові можливості.

Від матеріалу, що застосовується при виготовленні воріт, повною мірою залежить рівень майбутньої безпеки вашого майна, термін служби, а також зовнішній вигляд воріт, загальний архітектурно-дизайнерський стиль ділянки. Конструкція стулки заповнюється різноманітним матеріалом, вибір якого залежить лише від смаку та переваг замовника.

Класифікація воріт

Всі типи воріт можуть бути класифіковані відповідно до їх методу відкриття на три основні категорії:

  • Розпашні ворота. Цей тип воріт є найпростішою конструкцією, де дві стулки відкриваються вперед або всередину ділянки. Основним недоліком таких воріт є необхідність мати вільний простір для повного відкриття стулок. Взимку потрібне ретельне прибирання снігу перед в'їздом, щоб забезпечити рівну дорогу без кучугур. Однак їхньою привабливою стороною є доступна ціна та простота установки.
  • Відкатні ворота: У цьому випадку стулка не відчиняється, а відсувається вздовж паркану. Таке рішення дозволяє заощаджувати вільний простір та скорочує необхідність постійного очищення майданчика перед воротами.
  • Підйомні ворота: Стулка піднімається вгору, а не відсувається убік. Це зручно для ділянок з обмеженою довжиною паркану або для нерівних територій, де встановлення металевих рейок може бути проблематичним. Крім того, підйомна конструкція займає мінімум місця.

Відкатні ворота

Варто зазначити, що конструкція відкатних воріт - це полотно з різноманітним заповненням, рейки, якими воно пересувається і система роликових опор. Як матеріал для виготовлення роликових опор використовується зазвичай метал або поліамідні з'єднання, що дозволяють істотно знизити рівень шуму при русі роликів по. Полотно воріт пересувається в горизонтальній площині, тому необхідною умовою для встановлення даного типу воріт є відсутність перешкод.

Основними перевагами цього типу воріт є:

  • виняткова компактність, що не вимагає вільного простору перед брамою для відкриття;
  • можливість протистояти вітровим навантаженням;

Із встановленням воріт вам допоможе компанія ALUMIX, яка вже більше 12 років є одним з лідерів ринку в Україні по постачанню воротних та ролетних систем, автоматики, шлагбаумів, складського перевантажувального обладнання. Гарантується високий рівень сервісу, актуальні і справедливі ціни, якісна продукція (сертифікована в Європейському Союзі), гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні